Cami Isıtma

Dünya genelinde ibadethaneler en çok yer kaplayan yapıların başında yer almaktadır.Dünya nüfusunun dörtte birine yakını Müslümanlardan oluşur ve dünyanın hemen hemen her yerinde Müslümanların ibadetlerini rahatlıkla yapabilmeleri için birçok cami inşa edilmiştir.

Camilerde birçok problem olsa da en sık rastlanan ve genelde imamların ve cemaatin şikayetçi oldukları temel konu ısınma problemidir.

Özellikle cami kapılarının yeterince yalıtımlı olmamalarından kaynaklı cami içerisine soğuk hava çok rahat şekilde girebilmektedir. Bunun önüne geçebilmek için yapılması gereken şey ise caminin alttan ısıtılmasıdır. Yeni inşa edilen camilerde artık eskisi gibi sobalar veya kalorifer petekleri kullanılmamaktadır. Cami altı ısıtma sistemleri sayesinde caminin her bölümü eşit olarak ısıtılır.

EKONOMİK
Halı altı cami ısıtma sistemleri diğer sistemlere göre %30 enerji tasarrufu sağlar. Namazdan önce isteğinize göre otomatik çalışır ve belli sıcaklığa geldiğinde otomatik kapanır.

KONFORLU
Diğer ısıtma sistemlerinin aksine mekan ne kadar ısıtılırsa ısıtılsın yer her zaman soğuk olur ve ayaklar ısınmaz. Adından da anlaşıldığı gibi yerden ısıtma sistemlerinde bu sorun ortadan kalmış olur.

YER TASARRUFU
Halı altı cami ısıtma sistemlerinde mekandan tasarruf edilir ve göze hoş görünmeyen diğer ısınma sistemlerindeki gibi tesisat boruları yoktur.

© 2017 TAMYÜKSEL - Elektrik - Rezistans - Yerden Isıtma